Składniki:
1 wędzona makrela (ok. 30 dag) 10 dag żółtego sera 5 łyżek majonezu sól pieprz
Sposób wykonania:
Makrelę oczyścić z ości. Żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Wszystko razem połączyć. Dodać majonez i wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Pastą smarową kromki chleba, można też napełniać nią ptysie.
Smacznego.
1 wędzona makrela (ok. 30 dag) 10 dag żółtego sera 5 łyżek majonezu sól pieprz
Sposób wykonania:
Makrelę oczyścić z ości. Żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Wszystko razem połączyć. Dodać majonez i wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Pastą smarową kromki chleba, można też napełniać nią ptysie.
Smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz