Składniki:
1 duży pęczek rzodkiewek 5 łyżek śmietany 18% 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1 łyżeczka suszonego koperku sól pieprz
1 duży pęczek rzodkiewek 5 łyżek śmietany 18% 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1 łyżeczka suszonego koperku sól pieprz
Sposób wykonania:
Rzodkiewki oczyścić, opłukać i osuszyć. Zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Przełożyć do miski. Następnie dodać śmietanę, zioła prowansalskie, suszony koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie wymieszać i gotową surówkę podać na stół.
Smacznego.s
Rzodkiewki oczyścić, opłukać i osuszyć. Zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Przełożyć do miski. Następnie dodać śmietanę, zioła prowansalskie, suszony koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie wymieszać i gotową surówkę podać na stół.
Smacznego.s
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz