
Składniki:
2 puszki tuńczyka sałatkowego 10 jajek duży słoik majonezu 20 dkg sera żółtego 2 średnie cebule przyprawy
2 puszki tuńczyka sałatkowego 10 jajek duży słoik majonezu 20 dkg sera żółtego 2 średnie cebule przyprawy
Sposób wykonania:
Jajka ugotować na twardo. Odzielić białka od żółtek. Białka i cebulę pokroić w kostkę. Ser potrzeć na grubej tarce. Wykładać do miski warstwami (przyprawiać do smaku): 1/3 część białek, ½ część cebuli, ½ część tuńczyka, majonez, ½ część sera, 1/3 część białek, ½ część cebuli, ½ część tuńczyka, majonezu, ½ część sera, 1/3 część białek, majonezu. Posypać pokruszonymi żółtkami jajek.
Smacznego.
Jajka ugotować na twardo. Odzielić białka od żółtek. Białka i cebulę pokroić w kostkę. Ser potrzeć na grubej tarce. Wykładać do miski warstwami (przyprawiać do smaku): 1/3 część białek, ½ część cebuli, ½ część tuńczyka, majonez, ½ część sera, 1/3 część białek, ½ część cebuli, ½ część tuńczyka, majonezu, ½ część sera, 1/3 część białek, majonezu. Posypać pokruszonymi żółtkami jajek.
Smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz